Bine ati venit la Gradinita ARICEL

Taxe lunare accesibile    INSCRIERE

gradi Gradinita Aricel este acreditata pentru invatamantul prescolar cu predare in limba romana, la care se adauga studierea limbii engleze in regim intensiv.

Gradinita Aricel s-a infiintat in 1999, iar de atunci, in fiecare an, am crescut, ne-am dezvoltat, am facut modernizari si imbunatatiri, astfel incat fiecare copil care ne trece pragul sa se simta la noi ocrotit, iubit si in siguranta, iar parintii sa vada cum copiii lor evolueaza si invata lucruri noi in fiecare zi.

Pentru ca suntem cu adevarat preocupati de sanatatea copiilor, toti copiii gradinitei sunt consultati de medicul nostru pediatru.

Orice parinte doreste sa isi stie copilul in siguranta atunci cand este la gradinita. Pentru aceasta va oferim acces la sistemul video de supraveghere, care functioneaza permanent si care va ajuta sa vedeti ce face micutul dumneavoastra in orice moment al zilei.

EDUCATIE

La Gradinita Aricel copiii se simt ocrotiti, iubiti si intelesi.
Mai mult...

ACREDITARI

Gradinita Particulara “Aricel”, este acreditata de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.
Mai mult...

CLUBURI

Gradinita "Aricel", va ofera o gama larga de cluburi.
Mai mult...

ADMITERE SI TAXE

Documente necesare pentru inscriere, program, taxe si reduceri.
Mai mult...

NOUTATI

TOATE -

Gradinita este situata in zona rezidentiala Pipera, la intersectia Str. Vartejului cu Sos. Pipera-Tunari (harta).

Ne desfasuram activitatile zilnice intr-o cladire noua, cu doua etaje, iar cand este frumos afara, copiii se pot juca in curtea de 2000 mp, special amenajata pentru activitatea de gradinita.

Activitatile din cadrul gradinitei se desfasoara intr-un spatiu sigur si prietenos care stimuleaza dezvoltarea si invatarea activa prin joc, explorare si descoperire, fara a le impune copiilor restrictii.

Cele 6 sali, specifice fiecarei grupe de varsta, intre 2 si 6 ani, pornesc toate dintr-un hol de distributie imens si foarte luminos. De asemenea, Aricel beneficiaza de o sala pentru activitati optionale, biblioteca, loc de luat masa special amenajat pentru copii si o bucatarie de 10 mp. Avem trei grupuri sanitare foarte aproape de salile de joaca, tocmai pentru a-i incuraja pe copii sa devina independenti inainte de a ajunge la scoala.

Cea mai mare bucurie a copiilor este atunci cand se joaca in aer liber, in curtea de aproximativ 2000 mp. Si cum sa nu se simta extraordinar afara cand abia asteapta sa manevreze tricicletele, bicicletele si trotinetele din curtea gradinitei. Pentru a preveni eventualele accidentari, locul de joaca este acoperit in cea mai mare parte cu gazon, ceea ce ii confera un aspect foarte ingrijit.

Spre deosebire de parcurile publice, la noi este permis calcatul pe iarba! Asadar copiii sunt incantati sa se joace cu mingea, sa se dea pe tobogane, leagane sau balansoare si mai ales sa sara pe salteaua gonflabila din curtea gradinitei.

CALENDAR EVENIMENTE

nu sunt evenimente

SUS